Handelsbetingelser

Overførslen af rettigheden til at bruge billeder, der vises på csfoto.dk

Du køber retten til at bruge billeder af fotograf Camilla Simonsen. Billederne har en høj opløsning og en udvidet brugret eller brugertilladelse, der betyder ubegrænset brug over hele verden på alle medier eller platforme.

Eksempler på anvendelse
Du kan bruge billederne til personlig og erhvervsmæssig brug.
Du kan bruge billederne i artikler, på din hjemmeside, i bøger.
Du kan printe billederne på t-shirts, andet tøj, stof.
Du kan bruge billederne i dine præsentationer fx PowerPoint.

Ingen slutdato
Medmindre andet er aftalt gælder din brugertilladelse i ubegrænset tid. Priserne afspejler den omfattende brugertilladelse.

Du må ikke videresælge billederne
Du har ikke ret til yderligere overførsel af brugertilladelse. Det betyder, at du ikke må videresælge eller give billederne væk.

Enhver brug af billeder, der er i strid med ovenstående vilkår, betragtes som en misligholdelse. I væsentlig misligholdelse har CSFOTO ret til at opsige aftalen med dig og kræve erstatning efter dansk ret, dog som minimum kompensation kr. 25.000.

Ved at downloade filer fra csfoto.dk accepterer du følgende brugervilkår:

1) Brugertilladelse: Ved køb af en elektronisk fil (foto) giver det dig som bruger, en ikke-eksklusiv eller eksklusiv rettighed til at vise eller bruge fotoet til personlig og erhvervsmæssig brug. Du må også give en kopi af billedet til et reklamebureau, som du har hyret til at lave dit slutprodukt, forudsat at de kun bruger fotografiet til din opgave. De må gerne beholde filen, hvis de, på dine vegne, skal bruge det til fremtidige opgaver.

2) Copyright: Billedet er ophavsretligt beskyttet. Du må ikke lave eller distribuere kopier af samme billede uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra CSFOTO.

3) Ejerskab: Billedet og alle efterfølgende kopier tilhører CSFOTO.

4) Begrænset garanti: CSFOTO garanterer, at filen er fri for fejl og vil blive erstattet inden for et år fra købsdato i tilfælde af defekte medier.

Opret din personlige ønskeliste
Gem dine foretrukne billeder på en ønskeliste under dit besøg.
Gå til din liste, når du er klar til at købe.

Følg CSFOTO
Hold dig opdateret med de nyeste billeder ved at følge CSFOTO på Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram og Google+. Du kan også finde mig på 500px.com.

CSFOTO er en del af virksomheden Tekstsprutten.