Illux

Foto og fotoprint i høj kvalitet
Du kan købe smukke digitale fotos via CSFOTO og få leveret forskellige print- og indramningsløsninger i en høj kvalitet fra Illux. Du kan vælge mellem seks forskellige fotoprint: Lærred, akustikplade, glas, aluplade, plakat og tapet.

PERSONLIG VÆGUDSMYKNING GØR EN FORSKEL

Illux - tapet
Illux - vægudsmykning

KREATIVE IDÉER TIL AT BRUGE UNIKKE BILLEDER FRA CSFOTO.DK

Illux - foto på lærred

Foto på lærred, dybde 20 mm

FOTO PÅ LÆRRED

Ekstra kraftigt bomuldslærred
Køb digitale billeder via CSFOTO og få dem printet på ekstra kraftigt bomuldslærred fra Illux. Du kan vælge mellem to dybder: 20 mm eller 40 mm. Illux laver fotoprint via en unik printteknik, der giver skarpe og klare farver. Overfladens struktur gør, at du undgår reflekser fra sollys og andre lyskilder. Lærredsprint fra Illux falmer ikke. Du kan gøre lærredet rent med en fugtig klud. Du har mulighed for at tilkøbe forskellige rammer. En svæveramme giver billedet et andet udtryk. Print på lærred er en populær løsning.

Illux - foto på lærred

Foto på lærred, dybde 40 mm

FOTO PÅ AKUSTIKPLADE

Opnå en bedre akustik
Få printet de digitale billeder fra CSFOTO direkte på klasse A akustikplader. En stor akustikplade eller flere akustikplader kan forbedre akustikken i det enkelte rum markant. De kan printes i størrelser op til 120 x 240 cm. Print på akustikplader er en ideel løsning for dig, der ønsker en bedre akustik og en smuk vægudsmykning. Overfladen er lidt grov og tilfører dit billede et malerisk udtryk.

Illux - foto på akustikplade

Foto på akustikplade med sort ramme

Illux - foto på glas

Foto på glas

FOTO PÅ GLAS

Flot farvegengivelse
Du får en meget flot og elegant løsning, hvis du vælger at få printet dine digitale billeder på glas. Det enkelte billede bliver printet direkte på indersiden af en 4 mm glasplade. Billedet står skarpt med ekstra dybde og kraftige farver. Glas er en meget rengøringsvenlig overflade. Det medfølgende ophæng med magneter sikrer en meget sikker ophængning.

Illux - foto på aluplade

Foto på aluplade

FOTO PÅ ALUPLADE

Smuk og semimat overflade
Ønsker du en smuk og mat overflade, skal du vælge at få dine digitale billeder printet på 3 mm aluplader eller alu komposit. Billederne får et skarpt, og overfladen er semimat. Du får et meget moderne og eksklusivt look. Lyse områder fremstår mere blanke, og der opstår et flot spil. Du kan tilkøbe forskellige typer rammer. CSFOTO anbefaler at tilkøbe en ramme, da det giver en lettere ophængning. Print på aluplade er et af Illux’ mest populære produkter. CSFOTO er også begejstret.

Illux - foto på aluplade med ramme

Foto på aluplade med ramme

Illux - foto på plakat

Foto på plakat

FOTO PÅ PLAKAT

Lav en personlig plakat
Illux printer også foto på plakater. Du kan vælge helt almindelige plakater eller selvklæbende plakater. Fotoplakater ser godt ud i forskellige glasrammer. Du kan klistre de selvklæbende plakater direkte op på væggen. De kan nemt tages af væggen igen, og de kan bruges flere gange. Overfladen er semimat, vandfast og modstandsdygtigt over for sollys.

Illux - foto på selvklæbende plakat

Foto på selvklæbende plakat

Illux - foto på tapet

Foto på tapet

FOTO PÅ TAPET

Personlig væg med fototapet
Få printet dit digitale billede fra CSFOTO på tapet i en semimat non woven papirkvalitet fra Illux. Skab en helt unik og personlig væg med fototapet i dit hjem eller på din arbejdsplads. Tapetet bliver lavet som baner med en banebredde på højst 130 cm. Det er nemt at montere side-by-side med tapetklister direkte på væggen. Du kan rengøre tapetet med en fugtig klud.

Illux - foto på tapet

LÆRRED

Print på lærred uden ramme er den billigste løsning, men stadig en meget flot løsning. De er lette og nemme at hænge op. Der er ikke problemer med genskin, og støv ses ikke. Farverne bliver lidt matte eller nedtonede.

GLAS

Print på glas ligger i den dyre ende. Farverne gengives flot. Glas giver et moderne og eksklusivt look. Ophængning med magneter kræver flere huller i væggen. Der kan opstå problemer med genskin.

ALUPLADE

Aluplader gengiver farverne flot, tilfører ekstra effekt og har et soft og eksklusivt look. Overfladen er mat. Der er ingen genskin. En afsluttende ramme er et godt tilvalg. Billeder med ramme er lette og nemme at hænge op.

AKUSTIKPLADE

Fotoprint på akustikplader er en ideel løsning til dig, der også ønsker at forbedre akustikken. Det er en anderledes og nem måde at løse et meget irriterende problem på. Få en smuk løsning med billeder fra csfoto.dk.

KØB BILLEDER PÅ CSFOTO.DK OG BESTIL PRINT PÅ ILLUX.DK

LYDDÆMPNING


Forén det smukke med det praktiske
Dårlig akustik er et problem, som mange oplever i hverdagen. Det kan være på arbejdspladsen, i det offentlige rum eller derhjemme. Der er flere måder at løse problemet på. En af løsningerne kunne være at bruge lyddæmpende plader til loft, gulv og/eller væg. En anden løsning kunne være at købe lyddæmpende billeder eller akustikplader med fotoprint. Ring 60 87 30 08 for mere info.

Illux - fototapet

EKSKLUSIV BRUGSRET. MAKSIMAL FRIHED.

Undgå at se dit billede i andres produkter, rum eller publikationer. Køb unikabilleder med eksklusiv brugsret.